1,500 €

 • ID-ul imobilului: 5571
 • Post actualizat: 2020-08-10 11:21:25
 • Dormitoare: 2
 • Bai: 2
 • Tip:
 • Etaje: 4
 • Zonă: 110 sq ft
 • An construit: 2020
 • Camere: 3

Descriere

Apartamentul deosebit se afla intr-un imobil boutique exlusivist finalizat in 2020.

Se afla la etajul 4 din 5 si detine o suprafata utila totala de 110 mp.

Finisajele si mobilierul sunt PREMIUM, toate construind armonios un design elegant in intreaga proprietate, insotiti la fiecare pas de lumini ambientale.

Vederea de pe balcon este libera, foarte placuta, si surprinde modest si pe alocuri cladiri cu arhitectura eleganta.

Dormitorul matrimonial detine baia lui proprie ( cu cada ) foarte generoasa, precum si un dressing

Cel de-al doilea dormitor se va mobila la cerere in functie de dorintele viitorului chirias.

Cea de-a doua baie , foarte generoasa si ea de altfel, este cu dus.

Bucataria este complet mobilata si utilata cu electrocasnice de ultima generatie (inclusiv masina de spalat vase).

De asemenea, apartamentul beneficiaza de sistem de incalzire in pardoseala Rehau, cu centrala termica individuala si termostat de reglare a temperaturii pentru fiecare camera in parte.

Detine aer conditionat de la Daikin de tip Duct in livinguri (ascunse in plafoane) si de tip Split in dormitoare, pardoseaua este din parchet triplu stratificat finisaj stejar, gresia si faianta folosite din Italia de la Emilceramica (Statuario Michelangelo pentru peretii bailor si Tabula Capucino pentru pardoseli), iar obiectele sanitare de la Roca – gama Gap.

Locul de parcare SUBTERAN este INCLUS in pret!

****Informatii despre imobil si locatie!

Situat in inima financiara culturala si sociala a Bucurestiului – Zona Unirii, imobilul se afla in imediata proximitate a unor puncte de interes cum ar fi statiile de metrou Unirii si Izvor, Palatul Parlamentului, Ministere, Curtea de apel Bucuresti, Muzeul National de Arta, Parcul izvor, Parcul Cismigiu, Centrul Vechi.

Pornit din dorinta de a oferii clientilor apartamente de lux in inima Bucurestiului proiectul se dorestea fi unul exclusivist la cele mai inalte standarde de calitate.

Din punct de vedere structural constructia beneficiaza de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu plansee din beton armat, fundatia este facuta cu un radier general, inchiderile perimetrale ale apartamentului sunt realizate din zidarie termoizolanta cu o grosime de 25 cm.

Fatada este termoizolata cu polistiren expandat de 10 cm grosime, finisajul fiind partial tencuiala decorativa, partial fatada ventilata cu placare de tip Trespa si cu elemente decorative din aluminiu la ferestre.

Tamplaria este din aluminiu de culoare gri inchis (antracit) cu geam termoizolant, de la Schuco (Alukoenigstahl), iar ferestrele sunt inalte de 2,40m, fara parapet.

Cladirea are un spatiu de receptie la parter, finisat cu piatra naturala/placare ceramica si amenajat spectaculos, ce functioneaza ca o receptie de hotel, cu o persoana prezenta in permanenta acolo.

Usile de intrare in apartament sunt metalice, blindate, clasa 3 de siguranta, gama Alias de la Pinum, usi de interior – Linia Texture cu balamale ascunse, maner Hoppe Dublin.

Circulatia verticala este asigurata de 2 lifturi de la Kone si o scara deschisa orientata catre curtea interioara.

Vezi pe harta / vecinatate

Caracteristici

Caracteristici:
 • balcon/terasa
 • Parcare subterana
 • Zona Verde