În 24 de ore revenim cu soluția la solicitarea ta!

Proprietățile noastre

Studiouri

Apartamente 2 camere

Apartamente 3 camere

Apartamente 4+ camere

Spații de birouri

Cele mai noi oferte

Apartamentul cu 3 camere este situat in Pipera, langa Scoala Americana la etajul 1 al unui Imobil cu 8 etaje si detine o suprafata generoasa de 94 mp. Tot mobilerul este complet nou , marca Mobexpert, dormitorul matrimonial detine un dressing propriu si baie cu cada. Bucataria complet mobilata si utilata este open space, iar […]

90 sq ft 2 paturi 2 bai
90 sq ft 2 paturi 2 bai

Apartamentul cu 2 camere este situat la etajul 2 dintr-un bloc cu 4 etaje, construit in anul 1986. Detine o suprafata generoasa de 60 mp utili. Numeroase spatii de depozitare. Complet renovat si mobilat.  

60 sq ft 2 paturi 1 baie
60 sq ft 2 paturi 1 baie

Su:63mp utili , plus 3mp balcon. Parter; Bloc 1988; Complet renovat cu finisaje PREMIUM, toata instalatia schimbata; 2 bai; Foarte luminos si spatios; Bucatarie mobilata si utilata (inclusiv masina de spalat vase). Centrala proprie.

66 sq ft 1 pat 2 bai
66 sq ft 1 pat 2 bai

Bloc 2020;   Etaj intermediar 2/6;   Pozitie centrala, intre alte 2 apartamente ;   Centrala proprie;   Bucatarie semideshisa;   Balcon 6 mp;   Baie mare cu cada;   Spatii de depozitare ;   Fara costuri de mentenanta, exista asociatie de locatari.      

50 sq ft 2 paturi 1 baie
50 sq ft 2 paturi 1 baie

Garsoniera se afla la doar 3 min distanta de metrou ( vedeti harta) vis-a vis de facultatea Titu Maiorescu.   Recent renovata,inteligent compartimentata, cu numeroase spatii de depozitare isi asteapta viitorul proprietar.       Complet mobilata si utilata.   Are vederea pe spate spre multa verdeata si liniste.   Acces facil la orice mijloc […]

27 sq ft 1 pat 1 baie
27 sq ft 1 pat 1 baie
Vezi toate proprietățile noi

Serviciile noastre

Recenzii de la clienți

Ana Maria Alexandrescu - Testimonial Optim Estate
„Alaturi de Optim Estate, am incheiat cu succes o tranzactie intr-o perioada foarte scurta. Am primit suport din toate punctele de vedere si am intalnit mai mult decat un agent imobiliar sau un intermediar. Cu ajutorul Deliei, am trecut prin toate etapele tranzactiei, de la inceput pana la sfarsit, in plina siguranta.”
Ana Maria Alexandrescu, vânzător
„Pe toata perioada de aproximativ un an de zile, de cand am apelat la serviciile agentiei Optim Estate, am fost foarte multumit de calitatea serviciilor primite, de atentia acordata in primul rand interesului meu si de rezultatele obtinute in investitii. Colaborarea continua in prezent si cu siguranta si in viitor. Pentru mine este esential sa stiu ca am ca partener,  un consultant imobiliar concentrat 100% pe nevoile mele!”
Mircea T., investitor
Daniel Stănică
Cu ajutorul Optim Estate am reusit sa inchiriez spatiul de birouri de care aveam nevoie. Deși la început am apelat la mai multe agenții, profesionalismul și receptivitatea de care a dat dovadă Delia m-au făcut să aleg serviciile Optim Estate.
Daniel Stănică, antreprenor

Noi îți găsim proprietatea de care ai nevoie!

În 24 de ore revenim cu o soluție la cererea ta!

CERE OFERTA

(Durează doar câteva secunde.)