Despre Optim Estate

Optim Estate este o agenție imobiliară din București cu o experiență de peste 7 ani pe această piață.

Suntem specializați atât pe segmentul rezidențial cât și comercial, atât vânzări cât și închirieri, simpla intermediere fiind depășită prin consultanța profesionistă oferită fiecărui client în parte, pe tot parcursul procesului de investiție.

Ne concentrăm în principal pe nevoile clientului, de aceea construim relații pe termen lung, ceea ce ne permite să oferim sfaturi personalizate, clare și luate în considerare în toate domeniile de proprietate pe piețele cheie atât pentru persoane fizice, cât și pentru dezvoltatori / investitori.

Echipa noastră consideră că interacțiunea personală este o parte esențială a asigurării faptului că fiecare client este adaptat proprietății care se potrivește cel mai bine nevoilor sale.

Profesionalismul este reperul nostru!

”Într-un domeniu dinamic și complex precum cel al imobiliarelor, ca profesionist, este esential să ieși din paradigma ”să fim buni la toate” și să te specializezi în așa manieră, încât să devii o autoritate pe segmentul ales. O agenție imobiliară de succes va acoperi cât mai multe segmente și se va remarca prin experiență , transparență și integritate” – Delia Frasin, Managing Director.

Recenzii de la clienți

Ana Maria Alexandrescu - Testimonial Optim Estate

„Alaturi de Optim Estate, am incheiat cu succes o tranzactie intr-o perioada foarte scurta. Am primit suport din toate punctele de vedere si am intalnit mai mult decat un agent imobiliar sau un intermediar. Cu ajutorul Deliei, am trecut prin toate etapele tranzactiei, de la inceput pana la sfarsit, in plina siguranta.”

Ana Maria Alexandrescu, vânzător

„Pe toata perioada de aproximativ un an de zile, de cand am apelat la serviciile agentiei Optim Estate, am fost foarte multumit de calitatea serviciilor primite, de atentia acordata in primul rand interesului meu si de rezultatele obtinute in investitii. Colaborarea continua in prezent si cu siguranta si in viitor. Pentru mine este esential sa stiu ca am ca partener,  un consultant imobiliar concentrat 100% pe nevoile mele!”

Mircea T., investitor
Daniel Stănică

Cu ajutorul Optim Estate am reusit sa inchiriez spatiul de birouri de care aveam nevoie. Deși la început am apelat la mai multe agenții, profesionalismul și receptivitatea de care a dat dovadă Delia m-au făcut să aleg serviciile Optim Estate.

Daniel Stănică, antreprenor

Cele mai noi oferte

Un apartament deosebit aflat la Prima inchiriere! Apartamentul vine dotat cu: Pat queen size ; Două dressinguri spaţioase; Smart TV 55′ UHD 4K Samsung nou; Aer conditionat cu protecţie anti bacteriană; Plită si cuptor electrice; Incălzire în pardoseală cu termostat reglabil; Sistem smart-home pentru iluminat (controlul luminilor prin aplicaţie mobil); Centrală de bloc, sistem modern […]

45 sq ft 1 pat 1 baie
45 sq ft 1 pat 1 baie

Su 90 mp; Bloc PREMIUM 2016! Etaj 1. 2 bai; Balcon cu vedere frumoasa. Dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie. Loc de parcare subteran inclus!

90 sq ft 2 paturi 2 bai
90 sq ft 2 paturi 2 bai

Apartamentul se afla situat intr-un imobil nou de pe Soseaua Iancu Nicolae.   Detine o suprafata generoasa de 70 mp utili plus un balcon de aproximativ 8 mp.   Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, finisajele sunt PREMIUM, iar datorita pozitiei favorabile, lumina naturala patrunde in intreg apartamentul, oferind un cadru luminos si cald. […]

78 sq ft 1 pat 2 bai
78 sq ft 1 pat 2 bai

Vila a fost finalizata in 2018 si este localizata in Pipera. Are o suprafata utila de 175 mp, aproximativ 85 mp pe etaj ( parter plus etaj 1). Suplimentar la etaj vom gasi 2 balcoane si la parter terasa. Suprafata terenului este de 300 mp. Vila este compartimentata astfel : parter : living generos, bucatarie, […]

175 sq ft 4 paturi 3 bai
175 sq ft 4 paturi 3 bai

Etaj 2/5. Su 92 mp; 2 balcoane, unul inchis, unul deschis. Prima inchiriere, mobilier NOU! 2 bai generoase. Spatii depozitare numeroase

92 sq ft 2 paturi 2 bai
92 sq ft 2 paturi 2 bai

Bloc 2011. Su:90 mp; Terasa mare: 40 mp 2 bai. Complet mobilat si utlat. Parcare subterana.   Locatie:Iancu Nicolae.

90 sq ft 1 pat 2 bai
90 sq ft 1 pat 2 bai
Vezi toate proprietățile noi