TERMENI SI CONDITII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE S.C OPTIM ESTATE S.R.L

Siguranta si protectia datelor dumneavoastra personale , precum si respectarea tuturor  reglementarilor in vigoare, inclusiv cele legate de protejarea datelor cu caracter personal ale partenerilor nostri, reprezinta un aspect extrem de important pentru noi, iar in acest sens efectuam toate demersurile necesare respectarii lor.

Ca urmare, dorim sa va informam in detaliu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Responsabil pentru protectia datelor cu privire la pagina web www.optimestate.ro, este S.C OPTIM ESTATE S.R.L , persoană juridică română, cu sediul social în Bucuresti, Bd. Apicultorilor nr. 70-72, et. 1, ap. 104, Sector 1, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/4775/2017, având C.U.I. 37343881. La utilizarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, S.C OPTIM ESTATE S.R.L respectă cu strictețe prevederile legale în vigoare privind protecția datelor. Dreptul de utilizare a datelor cu caracter personal și a datelor cu caracter anonim revine societății  S.C OPTIM ESTATE S.R.L în limitele prevăzute de lege, cu respectarea drepturilor persoanelor vizate descrise în continuare.

Prezenta declarație privind protecția datelor se aplică doar pentru www.optimestate.ro  și pentru subdomeniile aferente.

1. Prelucrarea datelor cu caracter personal 

Date cu caracter personal, în sensul Art. 4 din Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (General Data Protection Regulation – GDPR) reprezintă toate informațiile referitoare la o persoană fizică identificată sau care poate fi identificată, ex.: nume, adresă, adresă de email etc.In cazul in care corespondati cu noi sau completati un formular cu date pe pagina noastra web :www.optimestate.ro, va rugam sa aveti in vedere faptul ca datele mentionate de dumneavoastra pe formularul respectiv, vor fi prelucrate in scopurile descrise in continuare ( a se vedea punctul 5).

2. Operatorul de date cu caracter personal

Responsabil pentru protectia datelor cu privire la pagina web www.optimestate.ro, este S.C OPTIM ESTATE S.R.L , persoană juridică română, cu sediul social în Bucuresti, Bd. Apicultorilor nr. 70-72, et. 1, ap. 104, Sector 1, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/4775/2017, având C.U.I. 37343881, adresa de e-mail: office@optimestate.ro , nr. de tel :0728 611 854.

3. Drepturile persoanelor vizate 

În calitate de persoană vizată afectată de activitatea de prelucrare a datelor, beneficiezi de următoarele drepturi în legătură cu datele tale cu caracter personal, în temeiul Art. 15 și urm. din GDPR:

  • Drept de acces;
  • Drept de rectificare și ștergere;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării;
  • Dreptul la portabilitatea datelor; și 
  • Dreptul la opoziție. 

În plus, ai dreptul de a depune o plângere la o autoritate( Autoritattea Romana pentru Protectia Datelor) de supraveghere având ca obiect prelucrarea datelor tale cu caracter personal.

4. Dezvăluirea datelor către autorități 

În eventualitatea unei obligații legale, ne rezervăm dreptul de a dezvălui informații referitoare la datele tale cu caracter personal, către autorităților competente sau organelor legale care solicită acest lucru.

5.Prelucrarea datelor cu caracter personal si scopul acesteia.

La trimiterea formularului de contact plasat pe pagina de Contact a domeniului www.optimestate.ro sau prin completarea formularului de primire oferta, vor fi prelucrare datele dumneavoastra cu caracter personal din catergoriile: date de identificare, email, telefon, precum si textul solicitarii dumneavoastra, in conditiile prevauzte in aceasta sectiune.

Scop: Raspunsul la solicitarea dumneavoastra.

Temei: Interes legitim de a prelucra individual intrebarile dumneavostra si de aputea raspunde credibil si eficient.

Datele dumneavoastra personale vor fi detinute de Optim Estate SRL si vor fi folosit doar pentru acest scop.

SC OPTIM ESTATE S.R.L, prelucreaza prin mijloace automatizate si manuale datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul furnizarii serviciilor si bunurilor din sfera de activitate a societatii, executarii contractelor incheiate cu societatea, in scop de promovare a serviciilor societatii (marketing, inclusiv marketing direct), concursuri, loterii publicitare, efectuarea de comunicari comerciale pentru serviciile SC OPTIM ESTATE S.R.L, inclusiv cele dezvoltate impreuna cu un partener SC OPTIM ESTATE S.R.L, de acordare a unor bonificatii catre clienti sau a unor beneficii in cadrul unor campanii promotionale, pentru indeplinirea unor obligatii legale ale societatii cum ar fi comunicarea de informatii catre organele de stat abilitate precum si pentru realizarea intereselor legitime ale societatii cum este cazul prelucrarii imaginii prin inregistrari video pentru protectia persoanelor si bunurilor din incinta sediului societatii.

Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor putea fi folosite in scop promotional (marketing) si pentru produsele sau serviciile altor parteneri ai SC OPTIM ESTATE S.R.L, cu respectarea drepturilor dumneavoastra.

Datele cu caracter personal prelucrate sunt destinate utilizarii de catre societate si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: catre dumneavoastra in calitate de persoana vizata sau catre reprezentantii dumneavoastra legali, catre personalul angajat al societatii, catre autoritatile centrale si locale conform dispozitiilor legale, catre persoanele imputernicite de societate in calitatea sa de operator.

In vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate, societatea va prelucra datele cu caracter personal pe durata existentei consimtamantului dumneavoastra sau pe durata executarii contractului incheiat/prestarii serviciilor specifice, precum si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv dispozitiile referitoare la arhivare.

Durata de stocare: 3 ani;

Consecintele refuzului: in situatia in care refuzati sa ne furnizati aceste date, nu ne veti putea contacta si nu va vom putea furniza informatiile solicitate.

Campuri de date exacte :

  • Formular Contact : Nume, e-mail, subiect, mesaj;
  • Cerere Oferta: Nume, prenume, e-mail, nr.de tel, zona de interes, buget, tip proprietate, tip oferta.

Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, sunteti obligati sa furnizati date complete, actualizate si corecte.

In situatia in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in baza consimtamantului, dispuneti si de dreptul de a retrage consimtamantul dat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal fara insa a afecta legalitatea prelucrarii facute pana in acel moment.

Dacă nu sunteţi de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni si conditii nu utilizaţi niciunul dintre website-urile noastre sau nu ne furnizaţi datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii să fie condiţionate de furnizarea datelor dvs. personale.

Pentru mai multe detalii cu privire la activitatile de prelucrare efectuate de catre societatea OPTIM ESTATE S.R.L, precum si cu privire la drepturile de care beneficiati in acest context, puteti adresa o cerere (in format material/electronic prin e-mail) catre adresa de e-mail:office@optimestate.ro.